scharenkreuzer.hu

Klasszikus hajók / fa hajók.

scharenkreuzer.hu - Regisztráció

Kedves Látogó !
Én sem szeretem, hogy mindenhol regisztrálni kell. Akkor miért van rá mégis szükség? Azért mert az ilyen fórumok állandó támadásoknak vannak kitéve, naponta több robot próbál regisztrálni, akik aztán reklámmal vagy egyszerűen csak szeméttel töltenék meg a fórumot. Ezért arra kérlek, hogy ha tényleg regisztrálni szeretnél, akkor írj egy levelet a szekely3_kukac_enternet.hu címre, és akkor jóváhagyom a regisztrációdat. Illetve ha a neved alapján valódi embernek tűnsz, akkor is jóváhagyom a regisztrációt.
Azzal, hogy használod a „scharenkreuzer.hu” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „scharenkreuzer.hu”, „http://scharenkreuzer.hu/forum”) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Ha nem fogadod el, kérjük ne használd, illetve ne is keresd fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezel az új feltételek betartásába.

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „General Public License” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver, és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le. A phpBB csak lehetőséget nyújt az internet alapú kommunikációra; a phpBB Csoport nem felelős azért, hogy milyen tartalmakat, illetve magatartást engedélyezünk. További információért a phpBB-ről, kérjük, látogasd meg a http://www.phpbb.com/ weboldalt.

Beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.

 
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group • Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
Theme created by StylerBB.net
cron