Üdvözöllek a scharenkreuzer.hu-n !

Egy rövid szösszenet arról, hogyan képzelem az oldal használatát...

A fórumok

Kétféle fórumot hoztam létre. Az egyik a fórumok. Ezek pont olyanok mint más fórumok, bárki létrehozhat új témát, a témákhoz hozzászólások írhatók. Szóval olyan beszélgetés féle.
A másik típus a tematikus linkgyűjtemény. Ezzel az a célom, hogy olyan linkgyűjtemény legyen ahonnan mindazok az oldalak elérhetők legyenek, amelyeket látogatni szoktam/szoktunk. Itt témákat létrehozni nem lehet, hanem az új linkeket hozzászólásként a megfelelő témához kell létrehozni. (Ha valaki új témát szeretne létrehozni, pl. a saját linkjeit, akkor írjon egy e-mailt, és megcsinálom.

Hirdetések

A hirdetések ingyenesek, azt szeretném, ha elsősorban fahajós és klasszikus hajós hirdetések lennének, de persze bármi más hajós téma elfér itt.

Design

Igen, eléggé minimál design. Igen sok mindenről ma azt mondják korszerűtlen (pl. a frame-ek). Én azt tartom helyesnek, hogy nem mondom meg milyen fonttal ... legyenek a szövegek a weblapon, hanem a felhasználó mondja meg a saját böngészőjében, hogy mi a kedvence. Én jónak tartom, hogy a keretek elválasztóját oda húzza a felhasználó ahova szeretné, és nem csak abban a felbontásban használható az oldal amilyenre optimalizálták. És végül úgy gondolom, hogy egyszerű információk átadásához nem kell a képernyó minden részébe forgó-mozgó villogó flash.

Végül

de nem utolsó sorban, ha bármilyen észrevételed javaslatod van, írd meg. Szeretném ha az oldal látogatóinak segítségével egyre jobb lenne, egyre több hasznos információ szerepelne rajta.


Székely Andras